www.mkbarcika.hu   A honlap a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával készült!
Kazincbarcikai Mozgáskorlátozottak Egyesülete
Főoldal
Szolgáltatások
Tevékenységeink
Támogató szolgálat
Dokumentumok
Jogszabályok, linkek
Hírek, aktualitások

Legfrissebb híreink

Korlátok nélkül – mozgáskorlátozott emberek kommunikációjának támogatása – Online Könyvbemutató

2021-11-22 12:41
A Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége Korlátok nélkül – mozgáskorlátozott emberek info-kommunikációs akadálymentesítése című projektje keretében 600 súlyosan mozgáskorlátozott ember infokommunikációs akadálymentesítését valósította meg. [tovább »]

Felhívás a súlyos mozgáskorlátozottakhoz!

2021-10-12 11:25
A Kazincbarcikai Mozgáskorlátozottak Egyesülete tájékoztatni szeretné a Tisztelt érdeklődőt, hogy újraindul a „Korlátok nélkül-mozgáskorlátozott emberek infokommunikációs akadálymentesítése 2021” program. [tovább »]

"Szívem szerelme" rendezvény

2021-08-03 4:08
Július 14-én a Kazincbarcikai Mozgáskorlátozottak Egyesülete tartott egy nagyon forró és jó hangulatú eseményt a Hotel Lukács rendezvénysátrában. [tovább »]
"Szívem szerelme" rendezvény
2021-08-03 4:08
Július 14-én a Kazincbarcikai Mozgáskorlátozottak Egyesülete tartott egy nagyon forró és jó hangulatú eseményt a Hotel Lukács rendezvénysátrában.

A Tomkóné Kiss Mária által vezetett egyesület 2020-ban ünnepelte fennállásának 25. jubileumát, ám a közegészségügyi helyzet miatt csak idén kerülhetett sor ennek méltó megünneplésére.

A közel 80 fő meghívott előtt elsőként maga az egyesületi elnök mondott köszöntőt, visszaidézve az elmúlt negyedszázad legfontosabb emlékeit, értékeit, méltatva mindazokat, akiknek oroszlánrésze volt a markáns civilszervezet megalapításában és életben tartásában.

Ezt követően Bukta László, a MEOSZ elnökségi tagja kapott szót; beszédében külön kiemelte a KME jelentőségét, példaértékű, évtizedek óta irány- és előre mutató tevékenységét, szellemiségét.

Kazincbarcika Város Önkormányzata nevében Bukó Géza képviselő mondott beszédet. Rendkívül meleg hangú köszöntője igazán méltó módon illeszkedett az ünnepi eseménybe, s nagy sikert aratott a résztvevők körében. A képviselő külön kihangsúlyozta: a szervezet olyan jellegű és fontosságú társadalmi tevékenységet végez, ami emeli a város rangját, az abban élő érintettek életminőségét és gondoskodását.

A térség legnagyobb megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató cége a Litoplan Kft., ügyvezető-tulajdonosa, Tóth Zoltán távollétében kollégái képviselték és köszöntötték a jubiláló egyesületet.

A megjelenteket ezt követően az ünnepi esemény kapcsán egy-egy díszoklevéllel köszöntötte a KME elnöksége és elnöke, majd Pásztor László önkormányzati képviselő mondott pohárköszöntőt.

Beszédében szólt a szervezet kiemelkedő munkájáról, s arról a megkerülhetetlen szerepről, amit a város és a térség életében betöltenek.

A jubileumi rendezvény második részében a zenéé volt a főszerep, a Fantázia Pont jóvoltából egy rendkívül szórakoztató és élménydús programra került sor.

A délutánt közös est-ebéd, majd - a Pöttöm Patti támogatásával - tortázás és kötetlen beszélgetés zárta.

Büszke vagyok arra, hogy ezen rendezvény szervezőjeként és háziasszonyaként ismét együtt dolgozhattam ezzel a szenzációs csapattal!

Imádtam minden percét és hetekre feltöltött a velük együtt töltött idő!

Köszönet a támogatóknak:

- Magyarország Kormánya

- Borsod-Média Ügynökség / Göndör Judit

- Hotel Lukács / Lukács Lívia és csapata

- Litoplan Kft.

- Pöttöm Patti Cukrászda

Boldog születésnapot Kazincbarcikai Mozgáskorlátozottak Egyesülete!


Forrás: Borsod-Média Ügynökség